Sebeare 2022

Âldjiersploech Easterein

Opgehaald

2.339
93% bereikt van mijn streefbedrag € 2.500
0% Bereikt van mijn doel 1 km

Normaal gesproken organiseren wij naast de jaarlijkse stunt een vuurwerkshow voor het dorp Easterein. Door corona en de nieuwe vuurwerkregels gaat dat niet door. We willen toch iets doen voor het dorp, in dit geval een mooie actie waar iedereen trots op kan zijn. Ook omdat we vinden dat het weghalen van het beeld als stunt niet zonder mooie tegenprestatie kan.

We vragen daarom ons dorpsgenoten en sponsoren hun jaarlijkse bijdrage of een deel daarvan aan de Maarten van der Weijden Foundation te doneren. En ook iedereen die onze stunt wel kan waarderen of Maarten van der Weijden een warm hart toedraagt is natuurlijk van harte welkom om via ons actie een donatie te doen.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.