Normal 5420f7647949b2152e2b196913b461ee436dcb6d

De Ronde van Nederland

Justin, Lennard en Fleur

Raised

2.411
24% reached of my target amount € 10.000
Qr

Still to go:

Wij gaan samen op 26 juni een ronde door alle 12 provincies van Nederland fietsen www.derondevannederland.com. Dit gaan we proberen te doen in 1 rit, binnen 24 uur, zonder te slapen. De route is al bekend en we hebben hard getraind afgelopen maanden en bijna alles is al geregeld. 
 
Deze rit doen we voor een goed doel het Maarten van der Weijden foundation. De foundation doet research om kanker te bestrijden.Van kanker herstel je als de juiste behandeling er is. Het is daarna vooral een kwestie van geluk. De Maarten van der Weijden Foundation probeert meer mensen kans op dit geluk te geven door het financieren van wetenschappelijk kankeronderzoek en aan kanker gerelateerde projecten. Dit jaar willen zij het onderzoek naar passende screening en preventie van kanker voor mensen met een verstandelijke beperking financieren.
 
Je kan doneren via deze pagina of nog leuker: je kunt inschrijven in het volgende bestand om een provincie te sponsoren, per km te doneren of je donatie te laten vermenigvuldigen als wij het binnen 24 halen! Klik hier: Donatie opties!
 
 
 
 
Je kan doneren via deze pagina of nog leuker: je kunt inschrijven in het volgende bestand om een provincie te sponsoren, per km te doneren of je donatie te laten vermenigvuldigen als wij het binnen 24 halen! Klik hier: Donatie opties!
 
Over de rit: Tijdens de rit zullen we afhankelijk van de wind, maar waarschijnlijk vanaf Arnhem via Limburg naar Zeeland fietsen daarna in een rechte streep naar Groningen en dan terug naar het zuiden en in Arnhem eindigen. De route kan je ook zien op de website. Er zal een volgauto mee rijden voor het leveren van eten en drinken onderweg, want we proberen zo min mogelijk te pauzeren en fietsend te eten en drinken om geen tijd de verliezen. We hebben al een gps gesponsord gekregen, daarmee kan iedereen tijdens de rit op 26 juni ons live volgen en zien hoe ver we zijn en misschien zelfs aanmoedigen aan de kant(!). Voor de fanatieke fietsers onder ons, jullie kunnen ons ook helpen door een stuk mee te fietsen. Live volglink voor op 26juni: Follow my Challenge.
(De route op de site heeft nog een beginpunt van Amsterdam maar dat zal nog veranderd worden)

 

Wil je ons te voet volgen, live verslag ons aanmoedigen? Kom in onze Whatsapp groep door te klikken op deze link: WhatsApp-groepsuitnodiging.  

 

Voorlopig tijdschema, afhankelijk van de wind fietsen wij de ronde rechtsom of linksom. 

 

Wij gaan ons uiterste best doen om van het onhaalbare het haalbare te maken! Elke gesponsorde euro voelt als een beloning voor onze bizarre tocht! 

 

Lennard, Justin en Fleur

Promote this page with a cool poster. You can determine the text yourself and then print the poster and put it up anywhere. Anyone can make a poster of this page, including friends, family, colleagues, people from your sports team or classmates. Put the poster up in a supermarket, behind the window at shops, at companies or at school. Putting up a poster is often no problem if you ask nicely and explain what it is for.