Langs de zijlijn #krachtigmetmijnzus

Jildou Bakker-Tolsma

Raised

4.559
108% reached of my target amount €4.200
31% Achieved from my goal 42 km

“Met de rug tegen de muur, ik wil iets doen, ik wil mijn lieve zus Sybrig bijstaan door ervoor haar te zijn, letterlijk en figuurlijk door samen krachtig te zijn”. Voor haar ga ik de uitdaging aan en loop ik in 2022 de marathon. Nog geen datum, want ook het pad naar het genezen van kanker is onzeker. Maar samen zijn we krachtig en gaan we hier dwars door heen. Op naar de finishlijn, samen met jou lieve zus!

 

-

Op 6 oktober'21 krijg ik te horen dat mijn zus een kwaadaardige hersentumor heeft. Een nachtmerrie waar we nu samen met lieve familie en ongelooflijk veel vrienden middenin staan. De wereld staat op zijn kop en het gekke is dat het ook weer door gaat. Dit geldt niet voor mijn zus, er is plotseling keihard op de rem getrapt. En zo onwerkelijk het iedere keer is, als ik haar stralende koppie zie, het is de harde waarheid.

Zo sterk als ze is zei ze al snel: 'Jil we gaan krachtig zijn' en met die woorden ontstond mijn plan.

Volg onze weg op YouTube @Jildou_online (https://youtu.be/zc7I2XzcHNc)

Onder de naam #langsdezijlijn ben ik een actie gestart om geld in te zamelen voor de Maarten van der Weijden Foundation omdat ik weet dat hij haar heeft geïnspireerd en nog steeds! (Mijn zus heeft eerder Schildklierkanker overwonnen en opnieuw gaan we voor de winst!).

Tot slot: al die stemmen in mijn hoofd met 'wat vinden mensen ervan' die laat ik even los. Ik doe dit voor mijn zus en gezien mijn hectische leventje heb ik ervoor gekozen om op mijn huidige kanaal deze serie te starten.

Samen zijn we krachtig, help je mee? 
Je donatie helpt ons om door te zetten en samen naar de finishlijn te gaan💪🏻

Op de rem 10-12-2021 | 21:48

Op YouTube deel ik mijn weg naar mijn eerste marathon en dat gaat helaas niet helemaal vanzelf. Na aflevering #3 van Langs de zijlijn staat de eerste 10 km gepland maar helaas word ik door mijn lijf terug gevloten. Balen! Want ik ben me ervan bewust dat ik niet te hard van stapel moet gaan. Het lijkt er toch op dat m’n lichaam nog even moet wennen. Geduld en vertrouwen is nodig, net als m’n zus. Beschrijving aflevering #3 Langs de zijlijn @jildou-online “De kracht van een doel blijkt enorm. Waar voorheen tijd mijn excuus was, krijg ik het nu voor elkaar om 3x per week hard te lopen. Dat gaat niet altijd zonder tegenzin maar met de gedachte aan mijn zus is mijn training peanuts. En ja ik weet dat ik de marathon niet moet onderschatten maar ik heb een keuze. Mijn zus moet het gewoon maar ondergaan. Samen hebben we een missie. Samen zijn we krachtig! Deze kilometers zijn weer voor jou zus. Vanavond op naar mijn eerste 10km.

Samen krachtig training 1 tm 4 20-10-2021 | 14:15

Op weg naar mijn eerste marathon, voor mijn zus! Wanneer? Is nog net zo onzeker als haar route. Samen naar de finishlijn, daar gaan we voor! Je kan deze actie steunen door een donatie te geven óf mee te trainen naar de marathon, ergens in 2022. Laat je mij het weten als je aanhaakt? Lieve groet! Jildou

Promote this page with a cool poster. You can determine the text yourself and then print the poster and put it up anywhere. Anyone can make a poster of this page, including friends, family, colleagues, people from your sports team or classmates. Put the poster up in a supermarket, behind the window at shops, at companies or at school. Putting up a poster is often no problem if you ask nicely and explain what it is for.


View all
Op de rem 10-12-2021 | 21:48
Samen krachtig training 1 tm 4 20-10-2021 | 14:15