24 uur zwemmen Team Krista / Frank en jij kan ook meedoen!

Krista Van Soldt

( Member of team: ZV Zaltbommel )

Raised

2.946
147% reached of my target amount €2.000
134.071% Achieved from my goal 35 km
Closed You can't donate anymore

Een nieuw zwembad nodigt uit tot een mooi avontuur met als doel om geld in te zamelen voor kankeronderzoek.

Vorig jaar verloor Izzy haar opa, Dennis zijn vader en ik mijn schoonvader aan de gevolgen van kanker. Ook om mij heen zie ik de gevolgen van kanker. Ik voel me machteloos omdat ik hier zelf niets aan kan veranderen. Met deze actie hoop ik een klein steentje bij te dragen aan de genezing van mensen die struggelen met (de gevolgen van) kanker. 

De combinatie van de liefde voor het zwemmen en de behoefte om iets goeds te doen, stuurden mij en Frank vanzelf naar de Maarten van der Weijden Foundation.

Van vrijdag 26 tot zaterdag 27 november van 8.30 uur tot 8.30 uur zullen wij samen 24 uur zwemmen. We zullen om en om een uur in het water liggen. Je kan deel uitmaken van deze mooie actie! Je kan sponsoren, ook kan je het sponsoren combineren met zelf meedoen. We dagen je uit om minimaal 2 banen mee te zwemmen.

Op de actiepagina van ZV Zaltbommel (www.mvdwfoundation.nl/team/zv-zaltbommel) staat meer informatie over de uitdaging. Wij zouden het heel erg leuk vinden als je wil doneren. Als je mee komt zwemmen zou het ons ook enorm meehelpen om de 24 uur te volbrengen. Wil je (een stuk) mee zwemmen? Meld je dan aan via 24uur@zv-zaltbommel.nl

Want we zwemmen tegen kanker voor het leven!

12 uur gezwommen 27-11-2021 | 09:30

Het is gelukt Frank en ik hebben beide 12 uur gezwommen. Volgens strava heb ik 46.925 km afgelegd.

Promote this page with a cool poster. You can determine the text yourself and then print the poster and put it up anywhere. Anyone can make a poster of this page, including friends, family, colleagues, people from your sports team or classmates. Put the poster up in a supermarket, behind the window at shops, at companies or at school. Putting up a poster is often no problem if you ask nicely and explain what it is for.


View all
12 uur gezwommen 27-11-2021 | 09:30