DUBBEL in actie vóór Maarten, tégen kanker

Saskia Leenders-Wolfs

( Zondag 12 December )

Raised

460
92% reached of my target amount €500

Still to go:

In de zomer van 2020 heb ik Maarten benaderd om te vragen of de opbrengst van mijn, toen nog te schrijven, boek, naar een specifiek onderzoek van uitgezaaide borstkanker kon gaan. Ik vind het belangrijk dat daar het geld naar toe gaat en vertrouw het de Maarten van der Weijden-Foundation volledig toe. 

Maar uiteraard zijn álle onderzoeken naar kanker belangrijk en helaas nog steeds heel hard nodig. Toen Maarten besloot om het wereldrecord 'tegen de stroming in zwemmen' te verbreken, was zijn doel om €50.000,- op te halen om de kankerzorg voor mensen met een verstandelijke beperking beter te maken! Helaas is het bedrag nog niet bereikt. Maar Maarten zou Maarten niet zijn en het daarbij laten zitten. En daarom zwemt hij de 'elfstedentocht' opnieuw. Zijn derde poging. Met als doel weer heel veel geld in te zamelen.

Ik vind het super gaaf om hem hierin te helpen. Dus niet met het boek, maar met deze actie! In het teken van DUBBEL zal ik op 12/12/21 een stukje meezwemmen. Kijken of ik de skills van het jarenlange wedstrijdzwemmen in mijn jeugd, nog niet verleerd ben. 

Dus Maarten, let's go for it!

x Sas

Oh ja; Bij de MVDW-foundation gaat 100% van alle donaties naar onderzoek!!! 

 

Available activities:

  • Vrijdag 10 December
  • Zaterdag 11 December
  • Zondag 12 December
  • Maandag 13 December

Promote this page with a cool poster. You can determine the text yourself and then print the poster and put it up anywhere. Anyone can make a poster of this page, including friends, family, colleagues, people from your sports team or classmates. Put the poster up in a supermarket, behind the window at shops, at companies or at school. Putting up a poster is often no problem if you ask nicely and explain what it is for.