Target reached

Maarten zwemt door in Dokkum

Raised

80.380
229% reached of total of €35.000
Closed You can't donate or start fundraising anymore

Afgelopen weekend zwom Maarten 32 uur lang in zijn stromingszwembad om geld in te zamelen voor een belangrijk onderzoek naar kanker bij mensen met een verstandelijke beperking. Een geweldige prestatie, een wereldrecord zelfs! Maar… het geld is nog niet bij elkaar! Er is nog 35.000 euro nodig. En jullie kennen Maarten, dan gaat hij dus door. En terug naar de plek waar het hem eerder lukte om veel geld bij elkaar te krijgen.

Dus gaat hij in de koude decembermaand opnieuw de Elfstedentocht zwemmen. Gezien de kou en de Corona beperkingen, doet hij dat in zijn eigen stromingszwembad, midden in het centrum van Dokkum. De plek waar we al eens eerder een mooi zwemmoment meemaakten.
 
Van 10 t/m 13 december staat Maarten zijn stromingsbad bij Hotel de ABDIJ in Dokkum. Daar zal Maarten elke dag 50 kilometer in gaan afleggen. En hopelijk doet hij dat niet alleen. Er staat namelijk nog een bad naast hem, waarin jij een stuk met hem mee kunt zwemmen. 
 
De inschrijvingen voor het meezwemmen met Maarten zit vol! In actie komen voor de foundation is uiteraard mogelijk. Maak je eigen actiepagina aan of doneer dan nu via onderstaande button. Alle donaties gaan uiteraard weer voor 100% naar kankeronderzoek. 

Available activities:

  • Vrijdag 10 December
  • Zaterdag 11 December
  • Zondag 12 December
  • Maandag 13 December