Club van 111

Club van 111 - Maarten van der Weijden Foundation

Onderstaand vindt u een omschrijving van de Club van 111 van de Maarten van der Weijden Foundation.

Over de MvdW Foundation

In juli 2017 heeft Maarten zijn eigen stichting, de Maarten van der Weijden Foundation, opgericht. Met zijn stichting hoopt Maarten het leven van voormalige, huidige en toekomstige kankerpatiënten te verbeteren. Elke gedoneerde euro gaat rechtstreeks, en zonder aftrek van kosten, naar kankeronderzoek. De organisatiekosten van de stichting worden betaald vanuit sponsorgelden.

Projecten

Sinds de oprichting is ruim 12 miljoen euro opgehaald aan donaties. Hiermee zijn 27 projecten t.b.v. onderzoek en gezondheidszorg gefinancierd. Indieners van de projecten zijn artsen, onderzoekers, de patientenvereniging,  KWF, KIKA en Roparun. In 2019 is een eigen wetenschappelijke adviesraad opgericht, bestaande uit artsen, wetenschappers en (ex-)patienten. De raad waarborgt de kwaliteit van de (ingediende) onderzoeken en projecten.

Organisatie

Het bestuur van de foundation zet zich onbezoldigd in voor de Foundation. Daarnaast houdt een klein operationeel team zich bezig met het dagelijkse werk van de stichting. Veel vrijwilligers zetten zich belangeloos voor de Foundation in. Onze bedrijfsvoering kenmerkt zich door de kosten zo laag mogelijk te houden en dankzij sponsorgelden te kunnen dekken.

Toekomst van de foundation
Wij werken aan een duurzame, toekomstgerichte stichting die voortdurend nieuwe fondsenwervende initiatieven ontwikkelt, om op deze manier onze impact op de samenleving te vergroten. Uw bedrijf kan een bijdrage leveren aan het realiseren van onze doelstellingen door lid te worden van de Club van 111 van de Maarten van der Weijden Foundation.

Club van 111 – MvdW Foundation

111 bedrijven worden drie jaar lang lid van de Club van 111 – MvdW Foundation. U betaalt een maandelijkse bijdrage van € 111,-. Uw lidmaatschap wordt jaarlijks verlengd, tenzij deze opgezegd wordt. Hiermee zet uw bedrijf zich in voor een ander, en draagt u bij aan het verbeteren van het leven van voormalig, huidige en toekomstige kankerpatienten. Daar zijn wij u zeer dankbaar voor. 

Lid zijn van de Club van 111 – MvdW Foundation betekent:

  • Het recht om de term ‘lid van de Club van 111 van de MvdW Foundation’, samen met het logo behorende bij lidmaatschap van de Club van 111. Dit kan worden gebruikt op de bedrijfswebsite en andere eigen communicatiemiddelen.
  • Een uitnodiging aan een netwerkevent 'Maarten’s Motivational speech' voor twee deelnemers, eenmaal per twee kalenderjaren (zakenrelatie, collega).
  • Bedrijfslogo vermelding op de website van de Maarten van der Weijden Foundation.
  • Een startbewijs voor 5 deelnemers aan een fondsenwervend evenement van de Foundation, eenmaal per kalenderjaar.

Wilt u lid worden of meer informatie over de Club van 111, mail dan naar pieter@mvdwfoundation.nl.

Sponsoring op maat

Heeft u specifieke wensen op het gebied van sponsoring? Wij gaan graag het gesprek aan om te kijken naar een samenwerking op maat.