Vrijwilliger Donaties

De Maarten van der Weijden Foundation is een goededoelenorganisatie met ANBI-registratie. De Foundation is in 2017 opgericht, met als doel het stimuleren en ondersteunen van wetenschappelijke of zorginitiatieven om uiteindelijk te voorkomen dat patiënten sterven aan kanker en om de kwaliteit van leven van kankerpatiënten te verbeteren.

De Maarten van der Weijden Foundation wil de komende jaren nog meer kankeronderzoeken en daaraan gelieerde projecten mogelijk maken. Om deze groei te kunnen realiseren, is het belangrijk dat we in de komende jaren meer financiële middelen werven door het aantal vaste donateurs, legaten en erfenissen te vergroten. Vandaar dat de Maarten van der Weijden Foundation het team Donaties wil uitbreiden.

We zijn op zoek naar een enthousiaste, allround fondsenwerver met een focus op donateurswerving. Een nieuwe collega die zich graag actief voor onze organisatie inzet. In het team Donaties geef je vorm en invulling aan de strategie om structureel donaties en giften te verkrijgen. Ben jij de persoon die donateurs weet te boeien en binden? Dan zoeken wij jou!

Jouw talenten

  • Je bent uitgesproken ondernemend en hebt een resultaatgerichte en creatieve inslag
  • Je bent representatief en beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke Nederlandse taalvaardigheden
  • Je hebt een brede maatschappelijke interesse en bent een goede gesprekspartner
  • Je hebt een professionele, enthousiaste en klantvriendelijke instelling en bent een teamplayer
  • Je kunt je goed inleven in de patiënten met wie je mogelijk in contact komt en staat achter de doelen en de onderzoeken waarvoor de Maarten van der Weijden Foundation geld ophaalt
  • Je bent bereid om voor langere tijd als vrijwilliger aan de slag te gaan

Gevraagde tijdsinvestering

Deze rol vraagt een tijdsinvestering van minimaal 4 uur per week. Je werkt grotendeels vanuit huis. In de toekomst wordt een aantal overleggen mogelijk op een nader te bepalen locatie in Nederland georganiseerd.

Wat bieden wij

  • Je krijgt de mogelijkheid om in een bijzondere organisatie vrijwilligerswerk te doen en je werkt samen met een hecht vrijwilligersteam 
  • Je levert een daadwerkelijke bijdrage aan het mogelijk maken van kankeronderzoek. 
  • Een jaarlijkse vrijwilligersbijeenkomst.

Onze vrijwilligers ontvangen geen reis- en onkostenvergoeding.

Ben jij geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature? Stuur dan je CV en een korte motivatie naar vrijwilligers@mvdwfoundation.nl.

Voor vragen over deze vrijwilligersfunctie kun je contact opnemen met Mark van Keeken, Clustercoördinator Donaties, Erfenissen en Legaten, via 06-12468664.