Tips en ideeën voor jouw actie

Met zijn sportieve uitdagingen heeft Maarten de lat heel hoog gelegd. Wil jij ook een enorme challenge aangaan met jouw actie? Geweldig! Stel jij jezelf liever een doel dat makkelijker bereikbaar is? Dat kan natuurlijk ook! Overweeg eens aan om jezelf uit te dagen door iets heel anders te doen om geld op te halen voor onze Foundation. Tegen betaling koken voor een groepje vrienden, een donatie vragen voor je verjaardag in plaats van een cadeau of je werkgever om een bijdrage vragen, bijvoorbeeld. Het belangrijkste is dat je zoveel mogelijk mensen voor jouw actie enthousiasmeert! Maak hiervoor een speciale actiepagina aan op ons donatieplatform of start hiervoor een inzamelingsactie via Facebook en deel deze met je familie, vrienden, collega’s en buren. 

Wil jij tijdens een verjaardag, jubileum, uitvaart, evenement of een actie van je school, club of bedrijf donaties inzamelen om kanker hopelijk op een dag te genezen? En wil je het mensen gemakkelijk maken om hun (klein-)geld te doneren? Vraag dan een van onze speciale donatiebussen of donatieboxen aan. Stuur hiervoor een email naar contact@mvdwfoundation.nl

Kun je wat inspiratie gebruiken? Bekijk hier de acties waarmee anderen donatiegeld hebben opgehaald voor onze Foundation. 

Meer manieren om onze Foundation te steunen

Benieuwd naar andere manieren om ons te helpen om belangrijk kankeronderzoek te financieren? Je kunt ook een eenmalige donatie doen, vaste donateur worden of geld nalaten aan onze Foundation.