Afgelopen weekend zwom Maarten 32 uur lang in zijn stromingszwembad om geld in te zamelen voor een belangrijk onderzoek naar kanker bij mensen met een verstandelijke beperking. Een geweldige prestatie, een wereldrecord zelfs! Maar… het geld is nog niet bij elkaar! Er is nog 35.000 euro nodig. En jullie kennen Maarten, dan gaat hij dus door. En terug naar de plek waar het hem eerder lukte om veel geld bij elkaar te krijgen.

Dus gaat hij in de koude decembermaand opnieuw de Elfstedentocht zwemmen. Gezien de kou en de Corona beperkingen, doet hij dat in zijn eigen stromingszwembad, midden in het centrum van Dokkum. De plek waar we al eens eerder een mooi zwemmoment meemaakten.
 
Van 10 t/m 13 december staat Maarten zijn stromingsbad bij Hotel de ABDIJ in Dokkum. Daar zal Maarten elke dag 50 kilometer in gaan afleggen. En hopelijk doet hij dat niet alleen. Er staat namelijk nog een bad naast hem, waarin jij een stuk met hem mee kunt zwemmen. 
 
Wil jij met Maarten meezwemmen en daarmee geld inzamelen voor kankeronderzoek? Meld je dan snel aan, want er is een beperkt aantal plekken beschikbaar. De inschrijving kost maar €11,-. 
 
Ben je geen zwemmer, maar wil je wel een bijdrage leveren aan Maarten zijn missie? Doneer dan nu via onderstaande button. Alle donaties gaan uiteraard weer voor 100% naar kankeronderzoek. 
 

Doneer nu  Zwem mee

 

Kom ook in actie of doe mee voor kankeronderzoek en -projecten

Van kanker herstel je als de juiste behandeling er is. Het is daarna vooral een kwestie van geluk. De Maarten van der Weijden Foundation probeert meer mensen kans op dit geluk te geven door het financieren van wetenschappelijk kankeronderzoek en aan kanker gerelateerde projecten.

Dit jaar willen wij het onderzoek naar passende screening en preventie van kanker voor mensen met een verstandelijke beperking financieren. Wil jij ons helpen om dit onderzoek mogelijk te maken? Dat kan door te doneren, door een eigen actie te starten of door vrijwilliger te worden.

Doneer periodiek  Word vrijwilliger

Read more
€405.355 raised
Latest donation 05-12-2021 | 22:31
Berber en peter Top actie Gijs. Zet heb op To: Gijs steunt Maarten