Langs de zijlijn #krachtigmetmijnzus

Jildou Bakker-Tolsma

Opgehaald

3.252
77% bereikt van mijn streefbedrag € 4.200
10% Bereikt van mijn doel 42 km

“Met de rug tegen de muur, ik wil iets doen, ik wil mijn lieve zus Sybrig bijstaan door ervoor haar te zijn, letterlijk en figuurlijk door samen krachtig te zijn”. Voor haar ga ik de uitdaging aan en loop ik in 2022 de marathon. Nog geen datum, want ook het pad naar het genezen van kanker is onzeker. Maar samen zijn we krachtig en gaan we hier dwars door heen. Op naar de finishlijn, samen met jou lieve zus!

 

-

Op 6 oktober'21 krijg ik te horen dat mijn zus een kwaadaardige hersentumor heeft. Een nachtmerrie waar we nu samen met lieve familie en ongelooflijk veel vrienden middenin staan. De wereld staat op zijn kop en het gekke is dat het ook weer door gaat. Dit geldt niet voor mijn zus, er is plotseling keihard op de rem getrapt. En zo onwerkelijk het iedere keer is, als ik haar stralende koppie zie, het is de harde waarheid.

Zo sterk als ze is zei ze al snel: 'Jil we gaan krachtig zijn' en met die woorden ontstond mijn plan.

Volg onze weg op YouTube @Jildou_online (https://youtu.be/zc7I2XzcHNc)

Onder de naam #langsdezijlijn ben ik een actie gestart om geld in te zamelen voor de Maarten van der Weijden Foundation omdat ik weet dat hij haar heeft geïnspireerd en nog steeds! (Mijn zus heeft eerder Schildklierkanker overwonnen en opnieuw gaan we voor de winst!).

Tot slot: al die stemmen in mijn hoofd met 'wat vinden mensen ervan' die laat ik even los. Ik doe dit voor mijn zus en gezien mijn hectische leventje heb ik ervoor gekozen om op mijn huidige kanaal deze serie te starten.

Samen zijn we krachtig, help je mee? 
Je donatie helpt ons om door te zetten en samen naar de finishlijn te gaan💪🏻

Samen krachtig training 1 tm 4 20-10-2021 | 14:15

Op weg naar mijn eerste marathon, voor mijn zus! Wanneer? Is nog net zo onzeker als haar route. Samen naar de finishlijn, daar gaan we voor! Je kan deze actie steunen door een donatie te geven óf mee te trainen naar de marathon, ergens in 2022. Laat je mij het weten als je aanhaakt? Lieve groet! Jildou

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.


Bekijk alle
Samen krachtig training 1 tm 4 20-10-2021 | 14:15