Kom ook in actie voor onze Foundation

Help ons kankeronderzoeken mogelijk te maken en het leven van voormalige, huidige en toekomstige kankerpatiënten te verbeteren!
  Je eigen actie starten   Een actie steunen  

 

Wil jij jouw eigen actie starten om zoveel mogelijk donatiegeld op te halen voor de Maarten van der Weijden Foundation? Individueel of samen met je team, je collega’s, je klas of je kookclub, bijvoorbeeld? Maak dan snel en gemakkelijk een donatiepagina aan. Daarna helpen wij je met handige tips om jouw inzamelingsactie voor de door onze eigen Medische Adviesraad geselecteerde kankeronderzoeken en aan kanker gelieerde projecten zo succesvol mogelijk te maken!

Wil je eerst nog wat inspiratie opdoen? Bekijk dan eens de acties van anderen.

Doe jij liever mee aan (een van de) diverse, door Maarten zelf geselecteerde sportieve evenementen? Sluit je dan aan bij Team Maarten

Help jij de overlevingskansen én de kwaliteit van leven van nog meer kankerpatiënten te verbeteren? De volle 100 procent van alle donaties voor jouw actie gaan naar onderzoeksprojecten die de overlevingskansen én de kwaliteit van leven van nog meer kankerpatiënten helpen verbeteren.

Je eigen actie starten voor onze Foundation is heel eenvoudig

Heb jij een leuk idee om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onze Foundation? Start dan je eigen actie! Hieronder lees je hoe jij dit heel simpel en snel kunt doen. 

Jouw actie kan zowel een kleine als een grote zijn, eenmalig of terugkerend. Je kunt een sportieve prestatie leveren, maar ook iets heel anders doen of organiseren. Laat je inspireren door onze tips en ideeën

Je kunt een individuele actie starten of in actie komen met een team, vanuit je bedrijf bijvoorbeeld. Samen met je collega’s in actie komen of doneren, is niet alleen heel leuk en goed voor de teambuilding, er kunnen ook fiscale voordelen aan verbonden zijn. 

Hoe jij jouw actie ook inricht, zorg er alsjeblieft voor dat jouw actie past binnen onze algemene actievoorwaarden en de coronamaatregelen van de overheid en het RIVM.

Aan de slag

Klik snel op de knop hieronder en maak snel en gemakkelijk een donatiepagina aan en start jouw actie!

  Je eigen actie starten   Een actie steunen