Opgeven is een optie, maar nu nog even niet!

Steef Bakker

Raised

7.798
101% reached of my target amount € 7.720
Qr

Is het leven afgelopen als je te horen krijgt als je nog een half jaar te leven hebt als de behandelingen niet aanslaan? Dit overkwam mij in de zomer van 2018. Darmkanker met uitzaaingen in de long en lever. Inmiddels 48 dagen chemo achter de rug,10 bestralingen, darmoperatie en verschillende leveroperaties. Opgeven is zeker een optie, maar voorlopig geen denken aan! Ondanks al deze ingrepen al deze tijd (voor zover ik niet in het ziekenhuis lag) gewoon doorgewerkt en geleefd!  Het perspectief (op basis van de statistiek) is niet al te best. Maximaal 5 jaar te leven. Ik zit nu op de helft, dus nog 2.5 jaar te gaan. Ach ja, statistiek...  Mijn motto is: met kanker is veel meer mogelijk dan je denkt!

Daarom deze uitdaging. Samen met enkele fantastische medehardlopers op gepaste corona-afstand op 10 januari 2021 een poging om de halve marathon te lopen binnen 2:15 minuten... Om het wat moeilijker te maken gaat de afstand over strand, duinen en bossen. En ik heb op 4 & 5 januari diverse scans in het ziekenhuis om te kijken wat de kanker weer heeft aangericht. Als het tegenzit zit ik de week na de halve marathon direct aan de chemokuur. Al deze wetenschap motiveert mij exta om keihard te gaan rennen. Als het me lukt  om onder de 2 uur 15 te eindigen doe ik zelf een extra donatie van € 250,-. voor de Maarten vd Weijden Foundation. Wat denk jij...Gaat het me lukken?

Steef

Promote this page with a cool poster. You can determine the text yourself and then print the poster and put it up anywhere. Anyone can make a poster of this page, including friends, family, colleagues, people from your sports team or classmates. Put the poster up in a supermarket, behind the window at shops, at companies or at school. Putting up a poster is often no problem if you ask nicely and explain what it is for.