De eerste maand live

24 January 2022 09:57

Het was heel spannend halverwege december! Hebben we alles wel goed bedacht? Is alles besproken? Kunnen we de actie live zetten en beginnen met het communiceren van ons verhaal?

Als we gaan vragen ons te steunen, als we gaan vertellen dat we ons gaan inzetten om belangrijk onderzoek mogelijk te maken dan schept dat verwachtingen die waargemaakt moeten worden. Dat is nogal een verantwoordelijkheid. Er is geen weg terug, we gaan er voor! 

Heb ik wel voldoende geoefend om de haalbaarheid realistisch in te schatten? Check!

Is er ruimte in de agenda gemaakt om goed voor te bereiden? Check!

Heb ik mensen om mij heen die mij steunen? Check!

Hebben we alles al geregeld om het uiteindelijke doel te bereiken? Uhhh, zeker nog geen Check!

Er zijn nog vele open eindjes waaraan gewerkt moet worden en waar wij ondersteuning bij kunnen gebruiken.

Wie is er heel handig met social media en kan ons verhaal viral laten gaan? Wie heeft ingangen bij landelijke media om daar onze actie onder de aandacht te krijgen? Wie heeft er een camper beschikbaar die wij in het najaar een maand kunnen lenen? Is er iets waar jij aan denkt dat ons helpen kan, laat het ons alsjeblieft weten, dan gaan we ermee aan de slag.

De meeloop actie loopt al aardig goed, veel aanmeldingen van mensen die een trainingsrondje willen meelopen maar er is nog wel ruimte voor meer aanmeldingen. Ook de verkoop van armbandjes gaat lekker maar we wachten nog op die ene grote bestelling.

Het gaat super goed, de kop is eraf en nu door!

Dank jullie wel voor de steun, de vele sympathieke reacties. Het motiveert enorm en geeft vertrouwen in het succes van deze actie.